maandag 28 februari 2011

Chubby Sticks van Clinique

Laat de Chubby Sticks van Clinique je lippen verzorgen! De Chubby Sticks van Clinique voeden en hydrateren je lippen met een subtiele glans, voor een onweerstaanbaar resultaat. Dankzij de diverse botervarianten, oliën en anti-oxidanten worden je lippen beschermd en genieten zij van een langdurig vochtinbrengend effect.

De Chubby Stick is nu verkrijgbaar voor slechts EUR 16,45!
De namen van de Chubby Sticks vinden wij helemaal leuk!! O.a. Chunky Cherry, Graped-up en Whole Lotta Honey.

vrijdag 25 februari 2011

Beige, crème en oudroze tinten.

Combineer alle kleuren als beige, crème en oudroze tinten met elkaar voor een chiq effect.
Voor jullie geselecteerd!

























Klik op de afbeelding voor een vergroting.

woensdag 23 februari 2011

Circle Scarf!

Bij het zien van deze sjaals, waren wij meteen verkocht! En heb je die prijs gezien: € 8,95!

























Verkrijgbaar bij www.wannahavedesign.nl in de kleuren grijs, taupe, paars en zwart! Afmeting: 160cm lang bij 70cm breed.

maandag 21 februari 2011

We loveee kandelaars!

Een selectie kandelaars voor op tafel of op de kast. Leuk om als los item neer te zetten, maar nog leuker als een groepjes bij elkaar, gezellig!


























Klik op de afbeelding om te vergroten.

zaterdag 19 februari 2011

Nieuwe collectie Mayke

Een lust voor het oog is de strakke inrichting van schoenenzaak Mayke in het brabantse Oisterwijk. Mayke warmt ook deze keer weer haar klanten op voor de zomermaanden!

In het midden van de winkel staan de torenhoge pumps, zomerse slippertjes en blinkende accessoires van topdesigners als Miu Miu, Prada, Balenciaga en Missioni.

De nieuwe collectie is echt om je vingers bij af te likken en een ritje naar Oisterwijk meer dan waard. Check ook de webshop waar de collectie on line te bestellen is: www.mayke.com

woensdag 16 februari 2011

Zara Home Collection

Voor jullie geselecteerd; producten van Zara Home.



Klik op de afbeelding om te vergroten.

Het karpet met die prachtige kleuren als eyecather in de woonkamer. Wat kussentjes met een slangenprint voor in de bank en nog voor de koude avonden een heerlijk plaid in een zachte kleur. Het telefoonhoesje is zo goud en fout, dat hij te leuk voor woorden is. En voor de super geinige spiegel met vogeltje hebben we altijd wel een plekje over.

Online verkrijgbaar op www.zarahome.com

maandag 14 februari 2011

See By Chloé!

De nieuwe schoenenlijn van See By Chloé is echt geweldig!

See by Chloé is de jonge lijn van het huis die is gekenmerkt door bohémien chique en geïnspireerd door de klassieke elegantie en verfijning van de Franse haute couture. Tegenovergesteld van de plaats waar het modelabel is geboren, dichtbij het Franse Elysee, dat inmiddels zijn charmes heeft verloren zal See by Chloé nooit haar strakke lijnen en tere karakter verliezen. See by Chloé is topmode die draagbaar is, dit fijne gevoel van luxe en chique draagbaarheid kan alleen ontstaan in een stad als Parijs.

Onze favoriet zijn deze sandalen, een combinatie van lak leder met touw!



Zwarte sandalen: € 259,95
Gele sandalen: € 249,95
Verkrijgbaar bij Zalando.nl

zondag 13 februari 2011

Spring-summer collection 2011 Dante°6



Evelyne Brekelmans heeft in 2009 haar start gemaakt met Dante°6. Een merk wat staat voor betaalbare luxe casuals. Ook dit seizoen komt het merk weer met een topcollectie!
De lente-zomer collectie van 2011 staat in het teken van ‘The gentle woman’ en mooie materialen en kleurstellingen staan zoals we gewend zijn van Dante 6 centraal.
Mooie zijde, zachte katoen en jersey typeren de collectie.



Om een idee te krijgen van de collectie en verkooppunten, moet je zeker een kijkje nemen op de website: www.dante6.nl

zaterdag 12 februari 2011

Londen, Here we come!

Maandag 14 maart gaan wij voor twee daagjes naar Londen om de hottest items voor jullie te zoeken bij modezaken zoals Primark, New Look, Asos en ga zo maar door.

Dus nog even geduld en dan vertellen we jullie er alles over!!

vrijdag 11 februari 2011

Bolletje wol

Kandelaars, vaasjes, beeldjes, allerlei leuke spullen voor in huis. Maar wat dacht je van een bolletje wol? Een keer wat anders inderdaad!

Leuk voor in de kast of op het dressoir en in allerlei verschillende kleuren, zoals grijs, rood, bruin. Gemaakt van 100% wol.



Heb je interesse in zo'n leuke bol laat het ons even weten!

woensdag 9 februari 2011

Frans Molenaar karpet

Frans Molenaar heeft sinds kort een eigen karpetten lijn. De karpetten zijn van 100% wollen 'fusion bonded' en handgeknoopte kwaliteiten.
De karpetten hebben een mooie brede rand gemaakt van vilt. Je kunt je eigen kleur rand kiezen bij de knoopjes.

Onze favorieten:



De karpetten hebben standaard maten, 240 x 170 cm, 200 x 250 cm en 200 x 300 cm. Ook op maat gemaakt.

zaterdag 5 februari 2011

Belle Style

Op de website van Belle Style zijn de meest geweldige sieraden te vinden! Zie hiernaast onze favoriet!
Oorbellen, armbanden en kettingen, voor ieder wat wils. Zeker de moeite waard de sieradenlijn van Belle Style te checken!!

woensdag 2 februari 2011

Boeken

Een boekenkast vol met boeken ziet er meestal druk uit door de verschillende kleuren en teksten. Probeer daarom eens wat anders. Koop allerlei oude boeken en trek hier de kaft vanaf. Zo krijg je alleen maar wit en beige tinten en het ziet er ook nog eens super stoer uit!

Heb je nou geen boekenkast, dit is natuurlijk ook heel leuk als stapeltje op je dressoir of kast. Doe eens gek en bind dan alle boeken bij elkaar met beige tape.

Succes!



Ook leuk!!