woensdag 9 maart 2011

Trends ELLE Mode Masterclass!

Afgelopen zondag was er de ELLE Mode Masterclass in de Bijenkorf. Een inspirerende modeshow met een vooruitblik op het modebeeld van de lente.
Verschillende trends werden door stylisten gepresenteerd. De eerste trend die werd getoond op de catwalk is de "Honest Design en Element Air", casual, comfortabel, mode basics en transparantie. De kleding is praktisch, authentiek, luchtig, vol volume en bestaat uit soepel vallende draperieën en geplooide stoffen. Stoffen die worden gebruikt bij deze trend zijn allerlei soorten lichte denims, katoentjes in poederige kleuren, linnen en gaasachtige, luchtige stoffen waar weinig prints in voorkomen. Pasteltinten en beige zandtinten voeren de boventoon.


De tweede trend was de "Smart Future en Polished Luxury", technische en design invloeden. Het silhouet is scherp comfortabel, vrouwelijk en fluid. Deze trend laat weinig tot geen dessins zien, maar wel veel colour blockings en grafische computerprints.  De kleur zwart, wit, zilver en grijs voeren de boventoon en daarnaast nog wat hardere kleuren zoals rood, knalgeel en kobaltblauw.De derde en laatste trend die werd geshowd op de catwalk is "Hibrid Culture". Dit thema draait om de complete vermenging van culturen, art en graphics. Stoffen die je veel ziet zijn zomerse, luchtige, gemakkelijke en soepel vallende materialen.Veel soorten dessins die weloverwogen worden gecombineerd, van Hawai prints met grafitti tot een mix van computer art met moderne graphics.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!!

Ook leuk!!