donderdag 31 maart 2011

Puur en handgemaakte accessoires!

My Brand Barbara Mets verkoopt exclusieve woonaccessoires, tassen en sieraden. Alle gemaakt van duurzaam restmateriaal uit de mode- en textiel industrie, tricotstof. Ieder artikel is uniek, omdat het allemaal handgemaakt wordt door Barbara Mets. Een uitgelopen hobby, zegt ze zelf.

Wij zijn zelf helemaal dol op de gehaakte vloerkleden en de vazen met een gehaakte hoes! Zijn ze niet leuk?

























Vloerkleed doorsnee 95 cm € 89,95, kussens rond € 29,95, kussen langwerpig € 59,95, kussen vierkant € 69,95, vaas met gehaakte hoes

En voor bij onze collectie sieraden, mag deze armband ook niet ontbreken. Lekker frisse kleurtjes voor de zomer!!







Armband met zoetwaterparels € 22,50

Voor meer informatie kijk op www.barbaramets.nl

dinsdag 29 maart 2011

Hebbedingen voor de tuin!

Voor jullie geselecteerd: leuke hebbedingen voor de tuin! Mooie wit en grijstinten geven een rustig geheel, vul het aan met vrolijke, felgekleurde bloemen.

























Klik op de afbeelding voor een vergroting.

zondag 27 maart 2011

Cocktail Uur

Marc Jacobs bracht eerder al een aantal limited editon geurtjes uit. Deze keer vult Mister Jacobs, voor zijn Summer Splash collectie, zijn flesjes met tropische geuren, namelijk: Cranberry, Ginger en Curacao. Cranberry is zoet en fruitig, Ginger is levendig en fris met citrusgeur, verse gember, koriander en cognac olie en Curacao geurt naar viooltjes, abrikoos en peer. Wij zeggen: Splash it! Heerlijk!!!

vrijdag 25 maart 2011

Cute!

Heel lief vinden we deze armband van de H&M! Gevlochten imitatiesuède met gouden bedeltje. Vooral de kleur is leuheuk!

























Ook verkrijgbaar in de kleuren duifblauw, gebroken wit, bruin, mintgroen, koraal en zwart. Prijs € 2,95.

woensdag 23 maart 2011

WINNEN!! Kapstok boom Present Time!

Deze kapstok van PT Collection is een prachtig ontwerp en heeft de vorm van een tak.

Exclusief voor At 1st Sight hebben wij de kans gekregen deze stoere kapstok te verloten aan één van onze volgers!

Wat moet je doen om deze kapstok te winnen?
1. Word volger van onze blog
2. Plaats een reactie bij dit artikel.
De meest originele reactie wordt beloond!!



Kapstok PT, houten kruis Luna Designs, kater Klaas-Jan


Afmeting: 11 cm hoog bij 76,5 cm breed en 3 cm diep.
Prijs: € 29,00


De actie loopt tot en met dinsdag 5 april. Woensdag 6 april wordt de winnaar bekend gemaakt via deze blog en degene krijgt persoonlijk bericht.
GOOD LUCK!!

(de actie is verlopen)

dinsdag 22 maart 2011

Kroonluchter met birdies!

Hier word je toch vrolijk van? Een witte kroonluchter helemaal vol met kleurrijke vogeltjes.



Kroonluchter eigen bezit, behang Graham & Brown € 27,99, vogeltjes Tuinland € 2,79

zondag 20 maart 2011

Het gaat maar door!! Zomercollectie OPI!

De nieuwe collectie voor de zomer 2011 van OPI: vier schitterende rood en roze tinten nagellak! De lijn heet Nice Stems.

















Op een rijtje: Play the Peonies, Come to Poppy, Be a Dahlia, I lilly Love.

De geruchten zijn dat de collectie verkrijgbaar is vanaf juni 2011.

Pirates of the Caribbean!

Nieuwe collectie OPI: Pirates of the Caribbean! Bestaat uit 6 hele warme pasteltinten.



















De kleuren zijn geïnspireerd op de verwachte nieuwe film ‘On Stranger Tides', mythische zeemeerminnen, glinsterende schatten en adembenemende avonturen. Vanaf 19 mei 2011 zal de nieuwste Pirates of the Caribbean film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

De OPI collectie zal in mei verkrijgbaar zijn. Voor verkooppunten: www.opi.nl

vrijdag 18 maart 2011

TOV spring / summer 2011

TOV komt dit seizoen weer met een geweldige collectie tassen, sieraden en schoenen!
De nieuwe spring/summer collectie is prachtig. Veel verschillende materialen en kleuren typeren de collectie. Tassen in prachtige nude tinten, maar ook de sieraden in zowel goud als zilverkleurig zijn geweldig. De muntenketting zien we trouwens ook dit seizoen weer terug in de collectie van TOV. Een bezoek aan de website en daarmee de verkoopadressen is de moeite meer dan waard..!!




www.tovessentials.com

donderdag 17 maart 2011

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!!

Helaas moesten we ons uitje van afgelopen maandag en dinsdag naar Londen cancellen door een gescheurde enkelband! Autsjjj!

Maarrr niet getreurd!! Maandag 16 mei en dinsdag 17 mei gaan we een nieuwe poging wagen! Dus jullie moeten nog eventjes wachten op de hottest items die we gaan scoren daar, maar zo hebben we weer iets om naar uit te kijken.

Wij hebben er in ieder geval al zin in!!

woensdag 16 maart 2011

Make-upjes!

Voor jullie geselecteerd, leuke make-up voor een leuk prijsje!

Oogschaduw voor een heldere blik
De weldadig zachte formule met maïsvezels geeft de ogen een neutrale basis en zorgt voor een frisse, heldere blik. De formule wordt door de huid opgenomen en zorgt voor een langdurig, prachtig effect. Het vierkleurige palet geeft u de keuze: natuurlijke look of dramatisch effect? Spiegeltje inbegrepen. Kleur: Ethereal #2014 € 1,00


Primer voor de ogen & eyelinersealer
Met de primer ligt uw oogschaduw steviger op uw huid, zodat de kleur niet vervaagt of uitloopt. Met het unieke, ingebouwde precisiekwastje en de transparante vloeistof tovert u uw favoriete oogschaduw om in een waterbestendige, vloeibare eyeliner die geen vlekken maakt. Zo houdt uw oogmake-up langer en geniet u urenlang van de perfecte kleur! € 3,50

























Lip Stain
Met deze langhoudende formule stelen uw lippen urenlang de show. Geniet van de zijdezachte, matte kleur of breng een laagje vochtinbrengende, transparante gloss aan voor een glanzend effect. Dankzij de vitamine A & E blijven uw lippen de hele dag zacht en soepel. Kleur: Heartbreaker #82502 € 3,50

























Al deze producten kun je bestellen op www.eyeslipsface.nl

maandag 14 maart 2011

Lentekriebels!!

Wij krijgen alweer lentekriebels van al dat moois van Loods 5! Om je interieur op te vrolijken voor de lente. Kussens en lampenkappen in knalkleuren met leuke bloemenprints, lieve vaasjes met bloemen en voor aan de wand vogelhuisjes met kleurrijke vogels.



























Ga naar Loods 5 om al dit moois te ontdekken! www.loods5.nl

vrijdag 11 maart 2011

We LOVE Elisabetta Franchi

De nieuwe voorjaar/zomer collectie van Elisabetta Franchi. In één woord: Nice!!

Het thema is 'Alice in Wonderland' en aan iedere rits hangt het gouden klokje uit de film. Bij de kleding staat sensualiteit, ironie en de vreugde van het vrouw zijn centraal. Veel gouden details gecombineerd met roze en diverse varianten beige. Als contrast laat de collectie ook de felle kleuren, magenta, kersenrood, kobaltblauw, smaragdgroen en af en toe wat paars en donkergroen zien. Marine strepen, kersenprints, parels, franjes en veertjes zijn ook items die we terug vinden.


















Bovendien heeft Elisabetta Franchi ook nog een '24 hour line'. Dit zijn kledingstukken die een vrouw dag en nacht nodig heeft. Alles kun je perfect met elkaar mixen en sluiten mooi op elkaar aan.



De collectie van Elisabetta Franchi is verkrijgbaar bij Jos Bles in Amsterdam. En niet alleen voor deze collectie is het de moeite waard om de winkel te bezoeken. Zie hieronder!!!

donderdag 10 maart 2011

Minimaal 10% korting bij WannaHaveDesign!

Nu minimaal 10% lente korting bij WannaHaveDesign op alle gift artikelen.
De actie is geldig tot en met 20 maart.

Ga naar de website: www.wannahavedesign.nl

Enkele artikelen:


















Vogelhuisje van karton van € 4,50 voor € 4,05



















Geknoopte boodschappentas van € 17,25 voor € 14,95

woensdag 9 maart 2011

Trends ELLE Mode Masterclass!

Afgelopen zondag was er de ELLE Mode Masterclass in de Bijenkorf. Een inspirerende modeshow met een vooruitblik op het modebeeld van de lente.
















Verschillende trends werden door stylisten gepresenteerd. De eerste trend die werd getoond op de catwalk is de "Honest Design en Element Air", casual, comfortabel, mode basics en transparantie. De kleding is praktisch, authentiek, luchtig, vol volume en bestaat uit soepel vallende draperieën en geplooide stoffen. Stoffen die worden gebruikt bij deze trend zijn allerlei soorten lichte denims, katoentjes in poederige kleuren, linnen en gaasachtige, luchtige stoffen waar weinig prints in voorkomen. Pasteltinten en beige zandtinten voeren de boventoon.


























De tweede trend was de "Smart Future en Polished Luxury", technische en design invloeden. Het silhouet is scherp comfortabel, vrouwelijk en fluid. Deze trend laat weinig tot geen dessins zien, maar wel veel colour blockings en grafische computerprints.  De kleur zwart, wit, zilver en grijs voeren de boventoon en daarnaast nog wat hardere kleuren zoals rood, knalgeel en kobaltblauw.



























De derde en laatste trend die werd geshowd op de catwalk is "Hibrid Culture". Dit thema draait om de complete vermenging van culturen, art en graphics. Stoffen die je veel ziet zijn zomerse, luchtige, gemakkelijke en soepel vallende materialen.Veel soorten dessins die weloverwogen worden gecombineerd, van Hawai prints met grafitti tot een mix van computer art met moderne graphics.

dinsdag 8 maart 2011

RMS Beauty Living Luminizer

Een beetje Living Luminizer Highlighter van RMS Beauty en je straalt van oor tot oor!
Een echte must have voor de zomer voor een shiny, verliefde blik.


















Deze Luminizer is te krijgen bij Skins Cosmetics voor € 38,00. www.skins.nl

maandag 7 maart 2011

Watches Michael Kors

Michael Kors komt ook dit seizoen weer met mooie (en betaalbare..) horloges!
Onze favorieten zijjn toch wel de rose gouden. Met het voorjaar op komst, is deze rose gouden kleur met veel te combineren, van pastel tot felgekleurd!
Check ook de site: www.michaelkors.com

zaterdag 5 maart 2011

Plafondlampjes!

Present Time komt met een nieuwe collectie lampen. De hanglamp Melange is toch wel onze favoriet! Deze lamp is verkrijgbaar in twee formaten, groot: doorsnee 60 cm, lengte 150 cm en klein doorsnee 45 cm en lengte 120 cm. Alleen in de kleur wit.





















Bij de Bijenkorf kun je deze prachtige lampen binnenkort vinden! Prijs groot € 490,00 en klein € 390,00.

woensdag 2 maart 2011

Pasen saai? Niet met deze trends!

Zondag 24 april en maandag 25 april is het Pasen! En hoe kun je dat nou beter vieren, dan door je interieur te decoreren met leuke paasspullen.

De kleuren voor dit jaar zijn zachte pasteltinten, zoals groen, roze, oranje en geel. Combineer dit met mooie naturel tinten en je bent helemaal klaar.











Heel leuk is het om een bos paastakken in een vaas of pot te zetten en dan te versieren. Het is dan wel Pasen, maar je hoeft er niet alleen maar eieren, kuikentjes en paashaasjes in te hangen. Er zijn ook andere manieren om een tak aan te kleden.


















Vaas SOCKERÄRT Ikea 30 cm € 19,95

Wat dacht je van kunstbloemen? Knip de bloemen op maat en draai ze om de takken heen. Je kunt ook verse bloemen gebruiken. Verder kun je het aanvullen met chenille kuikens en vogeltjes.



Chenill kuikens, naturel tinten 12 stuks € 0,99 Action
Vogeltjes, naturel tinten 4 stuks € 2,79 Tuinland

Ook leuk!!